19 °Cerős felhőzet
2021. május 15., szombat • Zsófia, Szonja

Eddig soha nem látott terhes fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról

Brauny , 2017. február 16.
Marilyn Monroe életének terhes korszaka a történelem egyik legnagyobb fekete foltja, amint ugyanis ismert, a színésznő eltitkolta, hogy gyermeket vár, éppen emiatt egészen mostanáig sokan kételkedtek is abban, hogy az egykori dívának valóban volt-e gyermeke.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A napokban azonban valami olyan dolog került elő a színésznőről, ami egyértelműen bizonyítja mindezt, lévén eddig soha nem látott fotókat hozott nyilvánosságra a Daily Mail Marilyn Monroe-ról, amelyek egyértelműen bizonyítják terhességét.

Eddig soha nem látott terhes fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról - 2. kép

A képeket Frieda Hull, Marilyn egykori barátja őrizte meg az utókor számára, aki aukción szeretné eladni a képek eredetijét, melyeken a 34 éves színésznő látható 1960. júliusában, valahol New York utcáin, középpontjában a terhes hírességgel.

Eddig soha nem látott terhes fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról - 3. kép

A színésznő egyébiránt Yves Montandtól, az ismert francia színésztől esett teherbe, aki akkor nős férfiként nem szerette volna, ha titkos románcuk napvilágra kerül, és bár azt nem tudni, hogy a gyermeket Marilyn elvetette-e, vagy elvetélt, de a baba végül soha nem született meg.

Eddig soha nem látott terhes fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról - 4. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!