0 ℃Tiszta idő
2020. május 29., péntek • Magdolna

Ed Sheeran és Harry herceg nemes ügyet támogatnak

Szofi Kakuk , 2019. október 10.
Ed Sheeran és Harry herceg közös projektbe kezdett. A herceg és Ed Sheeran, a World Mental Health Day kapcsán hívják fel az emberek figyelmét a különféle mentális betegségekre és arra, hogy nem szégyen segítséget kérni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A két vörös férfi humorral kezelték a közös munkát és olyan videókat osztottak meg a közösségi platformokon, amiben kihasználták a kettejük közötti hasonlóságot. Harry herceg és Ed mindketten éltek át már depressziós időszakot, így pontosan tudják milyen az amikor egyáltalán nem látjuk a kiutat a problémáink hálójából.

A világnap alkalmából a mentális betegségek kapnak figyelmet és a kampányarcoknak köszönhetően azt remélik a szakorvosok és pszichológusok, hogy megnő majd azoknak a száma, akik nem félnek segítséget kérni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Both Prince Harry and Ed Sheeran want to ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you. There?s no need to suffer in silence - share how you?re feeling, ask how someone is doing and listen for the answer. Be willing to ask for help when you need it and know that we are all in this together. #WMHD Check out the accounts below for more resources and support: @Heads_Together @Calmzone @MentalHealthFoundation @CharityNoPanic @SamaritansCharity @YoungMindsUK @GiveUsAShoutInsta @Childline_official @LetsTalkAboutMentalHealth @Jedfoundation @Pandas_UK @Charitysane @MindCharity @TimeToChangeCampaign @RethinkMentalIllness @MentalHealthMates @ActionHappiness @MHFAEngland @DitchTheLabel @TheBlurtFoundation

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!