6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Dwayne Johnson az Instagramon keresztül kérte számon Donald Trumpot

2020. június 05.
17.3101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az elmúlt napokban vadállat módjára tombolt az afro-amerikai és az antifasiszta közösség több amerikai nagyvárosban is, aminek hatására az ország jelentős része félelemben él, miközben Donald Trump nem áll ki az emberek elé, és gyakorlatilag némán tűri az egészet.

Ezt unta most meg Dwayne Johnson, aki az Instagramon keresztül, egy több mint 8 perces videó részeként kérte számon az amerikai elnököt, és bár konkrétan nem nevezi meg benne Trumpot, a kontextus és az elmúlt napok eseményei után elég egyértelmű a dolog.

Mint a Szikla többször is megkérdezi, nem érti hol van most a vezető, amikor az országnak szüksége lenne rá, amikor ki kellene állnia és közös erővel utat mutatni, hogy újra talpra álljon a társadalom és elindítsa a változást.


Where is our compassionate leader? The leader who unifies and inspires our country at our most painful time when we need it the most. The leader who steps up and takes full accountability for our country and embraces every color in it. The leader who picks our country up off its knees and says you have my word - we got this - and together, change will happen. Where are you? Because we?re all here. Maybe one day that galvanizing leader will emerge. Either way, the process to change has already begun. #normalizeequality #blacklivesmatter

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,