6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Durva: Verte és erőszakolta a nőket Bill Cosby!

2015. július 08.
2.0231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Noha sokan egy kedves és vicces emberként tartották számon Bill Cosby-t, az ismert amerikai humoristát, a legfrissebb hírek szerint azonban korántsem volt olyan jó lélek, mint amilyennek beállította magát, konkrétan ugyanis az állatok is jobb bánásmódot érdemelnek, mint ahogyan ő bánt a nőkkel.

Az idén 77 éves komikusról már tavasszal kiderült, hogy megerőszakolt egy lányt, de miután megkezdődött a nyomozás, tucatszám jelentek meg az áldozatok a bíróságon, akik bizonyítékokkal is alá tudták támasztani, hogy Bill Cosby megverte és megerőszakolta őket.

Sőt mi több, ha mindez nem lenne elég, néhány lánynak a színészt még drogot is adott azért, hogy könnyebb dolga legyen, és ezeket általában az italukba csempészte, majd miután az áldozatok teljesen elbódultak, egyszerűen megerőszakolta őket.

A botrány egész Hollywoodot megrázta, hiszen már most csaknem 40 nő tudta bizonyítani, hogy a humorista mit tett velük, így élete hátralévő részét nem kizárt, hogy börtönben tölti majd el Bill Cosby.