13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Durva: Jonathan Rhys Meyers már úgy néz ki, mint egy masszív alkoholista (képek)

2015. május 19.
2.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Szó szerint sokkoló fotók láttak napvilágot nemrégiben Jonathan Rhys Meyers-ről, avagy többek között a Tudorok sztárjáról, akiről korábban is tudtuk már, hogy problémái vannak az alkohollal, azonban úgy tűnik, hogy elhatalmasodott rajta a függőség.

Nemrégiben ugyanis olyan képek láttak napvilágot a színészről, amelyeken az látható, hogy Jonathan Rhys Meyers erősen ittas állapotban, lehúzott cipzárral, leivott pólóval, rendezetlen hajjal, vérvörös, dülledő szemekkel, üvegből issza a vodkát.

Az egykoron igencsak jóképű színész lecsúszása szó szerint hihetetlen, hiszen pár évvel ezelőtt a brit nők egyik első számú szex-szimbóluma volt, azonban az utóbbi években olyan súlyos italozásba kezdett, hogy ma már egy alkoholista hajléktalanra hasonlít leginkább.

Jonathan Rhys Meyers kapcsán érdekesség, hogy 25 éves koráig egy kortyot sem ivott, 2006 óta azonban rendszeresen elvonókúrára jár.

Pedig a színész tavaly még nagyon aktív és jó formában volt, két filmet is forgatott, így nem tudni, hogy mi okozhatta ezt a hirtelen változást.

Durva: Jonathan Rhys Meyers már úgy néz ki, mint egy masszív alkoholista (képek) - 2. kép


Durva: Jonathan Rhys Meyers már úgy néz ki, mint egy masszív alkoholista (képek) - 3. kép


Durva: Jonathan Rhys Meyers már úgy néz ki, mint egy masszív alkoholista (képek) - 4. kép


Durva: Jonathan Rhys Meyers már úgy néz ki, mint egy masszív alkoholista (képek) - 5. kép