13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Drogot találtak Justin Bieber házában

2014. január 16.
2.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egyre nagyobb botrányokba keveredik a fiatal tini sztár, míg nemrégiben még arról számoltak be a hírügynökségek, hogy Bieber tojással dobálta szomszédja házát, most egy nála vendégeskedő fiatalnál találtak Xanaxot és ecstasyt a rend őrei.

Múlt héten csütörtökön jelentette fel Justint kaliforniai szomszédja, ugyanis állítása szerint tojással dobálta meg - már nem először - házát és ezzel a mostani kirohanással közel 20.000 dolláros kárt okozott.

A férfi videofelvételt is készített az esetről, azonban a Los Angeles megyei seriffi hivatal emberei meg akarták nézni az énekes biztonsági kameráinak felvételeit is.

A házkutatás során a popsztár egyik vendégénél drogot találtak, így őt azonnal letartóztatták. Bieber állítása szerint nem tudott arról, hogy a húsz esztendős Xavier Smithnél illegális készítmények vannak. A rappert 50.000 dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

A tojásos incidens kivizsgálása továbbra is folyik, nemsokára megtudhatjuk, hogy Bieber milyen büntetésre számíthat ha kiderül hogy ő volt a ludas.