9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Drogot csempésztek Ganxsta Zoli italába - A fellépést is le kellett mondania!

2014. február 10.
2.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A hétvégén Veszprémben adott volna nagyszabású koncertet a Kartellel Ganxsta Zoli, azonban a rockerből lett rapper rajongói legnagyobb bánatára nem volt olyan állapotban, hogy a színpadra állhasson, így a fellépést is le kellett mondani.

Több forrás is megerősítette, hogy Zoli és a zenekar este hat óra körül érkeztek meg a fellépés helyszínére, és mindegyikük teljesen józan volt, ám a frontember 8 óra magasságában mégsem tudott színpadra állni, mert állítása szerint drogot csempésztek az italába, így teljesen kidőlt tőle.

Zoli saját közösségi oldalán kért elnézést rajongóitól, állítása szerint ő sem tudja mi történt, de szerinte a sörtől nem tudott volna úgy berúgni, hogy ne tudjon színpadra állni, ami tekintve, hogy Zoli mennyi alkoholt képes elpusztítani, valóban igaz lehet.

Szerinte valaki beledobott valamit az italába, amitől még mindig nem tisztult ki teljesen, de a hely tulajdonosa cáfolta mindezt, szerinte elzárt helyen tartották Zoliék italait, és szentül meg van győződve arról, hogy a dobos rapper többet ivott a kelleténél.