9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Drogos és biszex lány költözött a ValóVilág 6-ba?

2014. január 17.
3.4441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Ismét az erkölcsi fertő melegágya lehet a ValóVilág 6, legfrissebb információink szerint ugyanis a csütörtök este beköltözött VV Teo múltja még saját barátnője szerint is rengeteg ködös foltot vet fel.

VV Teo legjobb barátnője szerint a lányról a többség hajlamos azt gondolni, hogy flegma és nagyképű, de ez valójában nincs így, az viszont igaz, hogy saját neméhez is vonzódik, és bár köztük még nem csattant el egyetlen csók sem, többek között például Voksán Virágot biztosan nem dobná ki az ágyából a fiatal villalakó.

Szabina VV Teo kapcsán elmondta még, hogy bár múltjáról nem szokta kérdezgetni, és nem is igazán ismeri ilyen téren a lányt - ami egyáltalán nem hihető azok után, hogy egy éve együtt laknak -, de Szabina szerint ő is meglepődött, hogy kutyáját Spurinak nevezte el - ez a szlengben egy ismert drogot jelöl -, kedvenc zenéi között pedig a drog éltetésével kapcsolatos zeneszámok kaptak helyet.

VV Teo barátnője azonban megesküdött, hogy amióta ő ismeri a lányt, a drogok nem játszanak szerepet az életében, de biszex hajlamai még okozhatnak meglepetéseket a villában.