Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek

Brauny , 2017. április 28.
Elképesztően kellemes meglepetést okozott rajongóinak a kaliforniai Disneylandben Johnny Depp, aki úgy határozott, hogy a legújabb Karib-tenger kalózai mozifilm érkezésének alkalmából személyesen jelenik meg a parkban.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Mint ismert, Disneyland igyekszik folyamatosan új attrakciókat alkalmazni annak érdekében, hogy a látogatók újra és újra vissza akarjanak térni a parkba, így az új Karib-tenger mozifilmhez egy tematikus hullámvasutat rendeztek be, ahol normál esetben Johnny Depp robotikus mása lép fel és énekel a rajongóknak.

Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek - 2. kép

A minap azonban a legfrissebb sztárhírek szerint különös meglepetésben volt részük a látogatóknak, a hullámvasúton ugyanis a kalózok mulatozásához érve azt tapasztalták, hogy robot helyett Johnny Depp személyesen jelent meg a színpadon, és adott elő egy kis műsort.

Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek - 3. kép

A Mirror magazin képes és videós beszámolói szerint a színész pontosan úgy festett, mint karaktere az érkező mozifilmben, amely A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címmel május végén kerül majd a mozikba.

Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek - 4. kép


Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek - 5. kép


 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!