13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek

2017. április 28.
9.1021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztően kellemes meglepetést okozott rajongóinak a kaliforniai Disneylandben Johnny Depp, aki úgy határozott, hogy a legújabb Karib-tenger kalózai mozifilm érkezésének alkalmából személyesen jelenik meg a parkban.

Mint ismert, Disneyland igyekszik folyamatosan új attrakciókat alkalmazni annak érdekében, hogy a látogatók újra és újra vissza akarjanak térni a parkba, így az új Karib-tenger mozifilmhez egy tematikus hullámvasutat rendeztek be, ahol normál esetben Johnny Depp robotikus mása lép fel és énekel a rajongóknak.


kép'>Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek - 2. kép

A minap azonban a legfrissebb sztárhírek szerint különös meglepetésben volt részük a látogatóknak, a hullámvasúton ugyanis a kalózok mulatozásához érve azt tapasztalták, hogy robot helyett Johnny Depp személyesen jelent meg a színpadon, és adott elő egy kis műsort.

Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek - 3. kép

A Mirror magazin képes és videós beszámolói szerint a színész pontosan úgy festett, mint karaktere az érkező mozifilmben, amely A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címmel május végén kerül majd a mozikba.

Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek - 4. kép


Disneylandben sikerült meglepnie rajongóit Johnny Depp-nek - 5. kép