Dér Heni és Danics Dóra is segíti mától az elkóborolt ebek hazatalálását

Brauny , 2017. november 14.
Dér Heni és Danics Dóra kapcsán köztudott, hogy mindketten hatalmas állatbarátok, így nem meglepő, hogy a két énekesnő elsőként csatlakozott a Vigyél Haza Alapítvány Telenor által is támogatott legújabb kezdeményezéséhez.


Ennek értelmében ugyanis a két magyar celeb szeretné népszerűsíteni az alapítvány által országossá tett mikrochip-leolvasó hálózatot, aminek köszönhetően a jövőben sokkal több kutya juthat majd haza a családjához, mint eddig.

Heninek egyébiránt kifejezetten személyes kötődése is van a dologhoz, hiszen korábban napokon át aggódott hétéves bolognese kutyusa, Maci életéért, amikor elkóborolt és súlyos balesetet szenvedett, legközelebb pedig egy állatkórházban látta viszont őt, ahol életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Pont a megrázó élmény miatt döntöttem úgy, hogy Danics Dórihoz hasonlóan én is népszerűsítem a Vigyél Haza Alapítvány mikrochip-leolvasó hálózatát, illetve a Telenorral közösen fejlesztett Vigyél Haza applikációt, amelyeknek köszönhetően az elkóborolt ebeket beazonosíthatják és visszajuttathatják a gazdáikhoz. Ha akkor a segítségemre lehettek volna ezek, talán hamarabb, a balesete előtt megtaláltuk volna Macit.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!