13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Delhusa Gjont zavarja Ákos Kossuth-díja

2014. augusztus 05.
2.0601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Miután Ákos megkapta Magyarország legrangosabb állami kitüntetését, avagy a Kossuth-díjat, sok idősebb sztár sérelmezte, hogy ők talán jobban megérdemelték volna.

Erről beszélt Delhusa Gjon is egy interjú során, aki kiemelte, hogy egyenesen zavarja Ákos kitüntetése.

Gjon szerint manapság nagy szerepet játszik a politika abban, hogy kit és miért tüntetnek ki, mert saját bevallása szerint neki például már csak az a vágya, hogy megkapja a Kossuth-díjat, de helyette ismét egy fiatalabb énekest tüntettek ki.

Delhusa úgy tartja, hogy amikor a Kossuth-díj kiosztása szóba kerül, akkor az ítészeknek azt is figyelembe kellene venniük, hogy az adott előadóművész milyen régóta van jelen a pályán, illetve tevékenységével mennyi pénzt hozott az országnak.

Az énekes úgy érzi, hogy valami nagyon megváltozott az országban, hiszen a Kossuth-díjnak egyértelműen egy művész munkásságának a legtetejét, az abszolút csúcsát kellene jelentenie, mondhatni az életműdíját, Ákos azonban már 40 évesen megkapta, ami szerinte kiakasztó és érthetetlen is, noha Delhusa Gjon tudja, hogy amennyiben valaki nem hódol be a politikának, soha nem is részesülhet ebben a kiváltságban.