14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Debreczeni Zita attól fél, hogy nem lehet gyereke

2014. március 25.
7.0661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Komoly aggályok gyötrik a modellből fotóssá lett Debreczeni Zitát, aki Kristóf nevű párjával már két éve él boldog párkapcsolatban, így a múltban több ízben is felmerült az utód gondolata, azonban esetükben ez az átlagosnál is nagyobb nehézségeket és problémákat jelenthet.

Debreczeni Zita egy interjúban meglepő nyíltsággal beszélt ugyanis arról, hogy egy ismert és kezelhető nőgyógyászati problémától szenved, ami hiába orvosolható, a beavatkozást követően elképzelhető, hogy soha nem lehet majd saját gyermeke.

A negatív gondolatok Zita szerint egyelőre nem befolyásolják párkapcsolatát, hiszen ettől függetlenül is boldogok, sőt mi több, a rossz hírek inkább megerősítették érzelmeiket, noha a lánykérésre még nem került sor, de az egykori modell szerint talán hamarosan ez a pillanat is elérkezhet.

Debreczeni Zita kiemelte mindemellett, hogy jelenlegi párja kiváló apuka lenne, amiről számtalanszor tanúbizonyságot is tett előtte, amikor gyerekes barátnőihez látogatva a lurkók folyamatosan Kristófon csüngtek, mondhatni rajongtak érte.

Most azonban csak reméli, hogy közös vágyuk is teljesül egyszer.