13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

David Beckham alsógatyában készül a Super Bowlra

2014. január 24.
2.0511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A minap írtunk róla, hogy Arnold Schwarzenegger egy sörreklámban fog szerepelni az amerikai sportesemény alatt, most pedig azt is megtudtuk, hogy David Beckham is ott lesz a baseball meccsen.

Egy divatreklámfilmben kapott szerepet a híres focista, amit február 2-án láthatnak a nézők a sportesemény közvetítése alatt.

A reklámfilmben David egy fotózásról kizárva, egy szál alsónadrágban találja magát, egy magas épület tetején, ahonnan nincs lejárat. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a háztetőről biztonságban leérjen.

A reklámot két verzióban készítették el és a közönség szavazhat a hm.com oldalon, hogy melyik verziót szeretnék majd látni. A szavazás január 27-én kezdődik. Beckham a következőket mondta a filmről:

Nagyon izgalmas volt az egyik kedvenc rendezőmmel, Nicolas Winding Refn-nel dolgozni a H&M számára készült új kampányomon. Nicolas keményen ösztökélt arra, hogy egy akciódús filmet hozzunk létre, amely a legjobb formájában mutatja be az idei szezon új, tradíció-inspirált alsóruházatát.

Remélhetőleg a reklám alatt a női nézők nem kapnak majd szívrohamot David testétől és sérülésmentesen nézik majd tovább a meccset.