13 °Cszórványos felhőzet
2020. szeptember 30., szerda • Jeromos

Dakota Johnsonnak még édesapját is sikerült jól meglepnie

Szofi Kakuk , 2019. december 03.
Dakota Johnson még a saját édesapját is megdöbbentette azzal, hogy színésznő akar lenni. A fiatal sztár egy jó ideig titkolta a karrierista álmait és csak tinédzser korában tudatta a tényt, hogy követi a szülei mintáját.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Dakota, a Szürke ötven árnyalatából ismert színésznő, sokáig még a saját családja előtt is titkolta azt, hogy milyen szakmai ambíciói vannak. A színésznő aztán, nagyon meglepte még magát Don Johnsont is, aki elsőnek nem akarta elhinni, hogy lánya ténylegesen a színészvilágot választja majd.

Dakota Johnsonnak még édesapját is sikerült jól meglepnie - 2. képA színésznő azonban, soha nem használta ki azt, hogy a szüleinek már nagy neve van szakmában, ugyanúgy végigjárta azokat a lépcsőfokokat, amit minden olyan színész meglép, akiknek nincsenek híres, már befutott színészek a családjában. Don Johnson büszke a lányára és arra, hogy a debütáló, világsikert meghozó filmje után sem ragadt bele Anastasia szerepébe. Legújabban például, a Covers című filmben fog szerpelni, amiben a Los Angeles-i zeneipar kap nagyobb figyelmet.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!