6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Csúnyán hajba kapott egymással Jolly és Suzy

2014. október 16.
6.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nem kizárt, hogy kibékíthetetlen ellentétek alakultak ki a hazai mulatós sztárpár, avagy Suzy és Jolly között, akik meglepő módon a sajtóban kezdtek egy igencsak komolynak tűnő nyilatkozatháborút.

A történet Jolly-hoz vezethető vissza, aki néhány nappal ezelőtt azzal sokkolta a sajtót és a rajongókat, hogy előző élettársától született, most 13 éves kisfiától Suzy teljesen eltiltja, nem tűri meg közös otthonukban, így ennek köszönhető, hogy nem foglalkozik a gyerekkel apához méltó módon, mert nem akar veszekedni párjával.

Suzy azonban elképzelni sem tudja, hogy párja honnan szedte ezeket a sületlenségeket, sőt mi több, kiemelte, hogy senki nem hozta még korábban ilyen megalázó helyzetbe, és nem tudja feldolgozni, hogy éppen a saját férje volt képes ilyesmire.



Az énekesnő elmondása szerint Jolly akkor megy a fiához, amikor csak akar, ha pedig korábban ő volt az akadálya, akkor el lehet válni egymástól négyszemközt, nem a sajtó által sarat dobálva egymásra - utalva mindezzel arra, hogy vélhetően már a válás is felmerült emiatt a mulatós pár között, hiszen Suzy szerint ez a viselkedés nem méltó hozzájuk, és amennyiben Jolly így akarja folytatni, akkor azt nélküle kell megtennie a jövőben.