8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Csúnyán átverte rajongóit Britney Spears

2014. január 06.
2.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Habár Britney Spears soha életében nem volt igazi mintapolgár, a szebb napokat is megélt amerikai énekesnő azonban a Daily Mail információi szerint már olyan szintre süllyedt, hogy saját rajongóit is csúnyán becsapta, illetve tulajdonképpen ellopta a pénzüket.

Történt ugyanis, hogy Britney Spears menedzsmentje egy olyan közönségtalálkozót szervezett az énekesnő legnagyobb rajongói számára, amelyet VIP címkével láttak el, és bár konkrét ígéreteket nem tettek a fanatikusok számára, azonban azt senki sem gondolta, hogy a méregdrága jegy mellé szinte csak futólag láthatják a sztárt.

A rajongói találkozóra ugyanis 2500 dollár, tehát több mint félmillió forint volt egyetlen jegy, amit megváltva a fanatikusok arra számítottak, hogy találkoznak Britney-vel, sőt mi több, talán még néhány ártatlan szót is tudnak váltani vele.

Ehelyett azonban a résztvevők szerint átverés áldozatai lettek, hiszen Britney csak berobogott, köszönt, majd elhagyta a termet, így a találkozón mindössze 3 másodpercig láthatták kedvencüket azok, akik kifizették a méregdrága jegyet.

Britney megnyilvánulása természetesen óriási felháborodást okozott - főként az érintettek között.