7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Csini rózsaszín luxusautóval furikázik Paris Hilton

2014. február 10.
2.1071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Szó szerint kiverte a biztosítékot még az amerikai celebvilágban is a 32 esztendős Paris Hilton, aki nemrégiben egy több tízmillió forint értékű, teljes egészében személyre szabott luxusautóval villantott egy sztáreseményen.

A direkt rózsaszínre festett méregdrága Bentley-t Hilton teljes egészében saját stílusára formáltatta, így a pink-őrült díva további milliókat fizetett csak azért, hogy a Bentley munkatársai kivitelezzék ezt számára, így kocsija kívül-belül rózsaszínné változhatott.

Talán kissé túlzás lehet, de Paris Hilton saját bevallása szerint csak azért költött ennyit autójára, hogy amikor ő Barbie babának öltözik, akkor legyen hozzá illő rózsaszín autója is, hiszen egy igazi Barbie nem járhat komor színű luxusautóval.

Amerikai források szerint Hilton még 2008-ban vásárolta autóját, amelyre már közel 100 millió forintnak megfelelő összeget költhetett el azért, hogy teljesen személyre szabja a kocsit, így például rózsaszín kormánya mellett az üléshuzatokat a sztár nevének kezdőbetűje díszíti.