6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Csak egyetlen férfi tudta eddig összetörni Jennifer Lopez szívét

2014. november 05.
2.0541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Jennifer Lopez karrierje ugyan nehezen indult, de ma már az egyik legismertebb énekesnő és táncos a világon, akinek a múltban egyáltalán nem volt szerencséje a pasikkal.

Legfrissebb, önéletrajzi könyvében erről is őszintén vall, mint ahogyan azt sem rejtette véka alá, hogy ki volt az a férfi, aki a legjobban összetörte a szívét.

J.Lo minderről egy a könyv bemutatója előtti interjúban beszélt megdöbbentő őszinteséggel, így elmondta, hogy a leginkább akkor borult ki, amikor Ben Affleck lapátra tette őt. Mindez annak ellenére is megtörtént, hogy a színész eljegyezte Lopezt, azonban 2004-ben Jennifer Garner miatt mégis szakítottak.

Az énekesnő szerint ez a szakítás nagyon összetörte a szívét, ugyanis Ben volt életében az egyetlen a férfi, akibe valóban szerelmes volt. Példának felhozta legutóbbi férjét, Marc Anthony-t, akivel szerinte válásuk után is megmaradt a kölcsönös szeretet és tisztelet, de már kapcsolatuk elején is hiányzott közöttük valami, ami Bennel mindvégig megvolt.

Lopez a könyvében őszintén vall és ír eddigi kapcsolatairól, valamint arról is, hogy ha valaki, akkor ő megtapasztalta már a múltban, hogy milyen érzés, amikor lelkileg összetörik.