13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Cristiano Ronaldo nyilvánosan is megcáfolta, hogy nemi erőszakot követett el

2018. október 04.
8.4621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztő botrány robbant ki Cristiano Ronaldo körül, miután Karhtyn Mayorga azzal turnézta körbe a világsajtót, hogy a sztárfocista 2009-ben egy szállodában megerőszakolta őt, amivel kapcsolatban a híresség most végre nyilvánosan is megszólalt.

A focista a Twitteren keresztül reagált a vádakra, miközben a rendőrség újabb nyomozást indított az ügyben, de Ronaldo kiemelte, hogy neki tiszta a lelkiismerete, és félni való nélkül vállalja a vizsgálatokat.

Bejegyzésében egyébiránt határozottan elutasította az ellene felhozott vádakat, hiszen a nemi erőszak egy olyan rendkívül súlyos bűncselekmény, ami maximálisan szembemegy mindazzal, amit a mindennapokban képvisel.

A jövőben azonban nem szeretne erről többet beszélni, mert úgy véli, hogy néhány ember így próbál meg reflektorfénybe kerülni az ő hírnevén, ezt pedig nem engedheti meg.


Rape is an abominable crime that goes against everything that I am and believe in. Keen as I may be to clear my name, I refuse to feed the media spectacle created by people seeking to promote themselves at my expense.

— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 2018. október 3.