13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Cinthya Dictator számára ma már vállalhatatlan Varga Viktor!

2014. október 27.
2.9391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A legtöbb szerelmes pár úgy igyekszik elfelejteni a másikat, hogy a szerelem ködét eloszlatva, inkább meggyűlöli egykori párját, minthogy elismerje saját hibáját.

Hasonló kórlefolyást tapasztalhatunk meg Cinthya Dictator és Varga Viktor körül is, lévén Cinty szerint volt párja ma már teljesen vállalhatatlanná vált számára.

A manapság fotósként és divattervezőként dolgozó lány szerint Viktor egy közszereplő, és mint olyan, jó példával kellene elől járnia, azonban azzal, hogy a piros lámpás negyedekben szórakozik, nem ezt teszi.

Cinthya úgy véli, hogy egykori párjának nem botrányaival, hanem zenéjével és művészetével kellene felhívnia magára a figyelmet, és az utóbbi hetekben tanúsított viselkedése számára már kellemetlen, nem tud azonosulni vele.

A lány kiemelte, hogy kezd teljesen túllépni Viktoron, így nagyon nyitottá vált, randizgat is, de egy olyan férfit szeretne maga mellé, akiért nem csak egy-két napig rajong, hanem hosszabb távon is. Elmondta, hogy van már valaki, aki közel került hozzá, de még csak alakulóban van a kapcsolatuk.