13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Cinthya Dictator életében Varga Viktor az első férfi

2014. április 23.
3.3581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Megdöbbentő információkat osztott meg az országgal az Édes élet sztárjaként és Varga Viktor párjaként megismert Cinthya Dictator, aki őszintén vallott arról, hogy számára Viktor volt az első férfi az életében.

Ez olyannyira igaz, hogy bár korábban is volt kapcsolata, a lány azonban egészen 21 éves koráig, Viktor érkezéséig várt arra, hogy elveszítse szüzességét, így kiemelte, hogy az énekes volt az első, és úgy hiszi, hogy az utolsó férfi is az életében.

Cinthya nem tagadja, Viktorral is először csak azért bújt ágyba, mert már túl akart lenni az első szexuális élményen, ismerősei ugyanis már nem tartották normálisnak, hogy 21 évesen még nem volt férfival, de saját bevallása szerint egyfajta rosszként gondolt a szexualitásra, valami olyan dologként, amit párhuzamba hozott a prostitúcióval és a molesztálással, valamint azzal, hogy emiatt nagyon sok család szakadt szét a múltban.

A lány elárulta, hogy az első alkalom után Viktor elárulta neki, hogy élete legrosszabb szexuális élményét élte át vele, de kiemelte azt is, hogy továbbra sem fontos számára a testiség, sokkal jobban érdekli egy férfi személyisége.