6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Cindy Crawford kivette gyermekeit az iskolából, mert félti egészségüket

2014. augusztus 20.
2.9331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Nagy valószínűséggel magántanulóként folytatják tovább iskolai tanulmányaikat Cindy Crawford gyermekei, akik a múltban egy malibui elitiskola tanulói voltak, ám az intézmény nemrégiben inkább botrányairól, mint elitizmusáról vált híressé.

A kérdéses iskolában ugyanis szakemberek a levegő minőségének vizsgálata során - ez hozzátartozik az elit iskolák rendszeres ellenőrzéseihez - azt tapasztalták, hogy olyannyira nagy mértékben található az épületben a rákkeltő poliklorinát bifenilből, hogy az hosszabb távon akár daganatos megbetegedéseket is előidézhet a gyermekeknél.

A 48 éves modellnek több sem kellett ennél az eredménynél, így 15 éves fiát és 13 éves lányát is azonnal kiíratta az iskolából, és amíg nem talál számukra megfelelő intézményt, addig vélhetően magántanulóként folytatják iskolai tanulmányukat.

Cindy Crawford szerint, ha gyermekei megbetegednének, nem tudna együtt élni azzal a gondolattal a későbbiekben, hogy ő minden nap kitette őket annak a veszélynek, hogy rákkeltő anyagokkal érintkezzenek.