12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ciki: Kivágták Vajna Timit a Herkulesből!

2014. július 25.
2.0171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Továbbra sem törhet filmes babérokra Vajna Timi, aki férjének köszönhetően bár bekerült a Herkules mozifilm forgatására, és úgy tudtuk, hogy feltűnik majd a filmvásznon, azonban hiába került a mozikba a produkció, Timi valamiért kimaradt belőle.

Hogy mi állhat a háttérben, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy hiába forgatott Timi Dwayne Johnson partnereként, és hiába kapott egy nyúlfarknyi szerepet - a forgatáson pedig külön öltözőt és egy luxuslakókocsit, akárcsak az igazi sztárok -, Andy Vajna felesége mégsem tűnik fel a filmvásznon, jelenetét ugyanis kivágták a filmből.

Timi egy makedón hercegnőt alakított volna, amit rosszmájú források szerint határozottan annak köszönhetett, hogy férje 2,8 milliárd forinttal támogatta a produkciót.

Érdekesség, hogy Timi szerepet kapott egy magyar filmben is - Megdönteni Hajnal Tímeát -, ami szintén Andy Vajna támogatásával valósulhatott meg, azonban azt éppen a Herkules forgatásai miatt vissza kellett mondania. Pedig onnan talán nem vágták volna ki jelenetét...

Vajna Timi egyelőre nem kommentálta a történteket, így Facebook-oldala is meglehetősen néma az események óta, holott a közösségi portálon mindig, mindenről beszámol. Ezúttal azonban mégis nagy a csend!