9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Christina Aguilera-nak kislánya lesz

2014. március 29.
2.1521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a szőke énekesnő, Christina terhes, most azonban már azt is tudjuk, hogy kislányt hord a szíve alatt, ugyanis egy koncerten elárulta rajongóinak a fantasztikus hírt.

Az énekesnő és párja Matt Rutler még februárban jelentették be, hogy összeházasodnak valamint, hogy úton van már második gyermekük, azonban akkor még nem lehetett tudni a kisbaba nemét.

Christina épp egy Malajziai koncert során árulta el rajongóinak, hogy bizony a szíve alatt egy kislány növekedik, sőt úgy fogalmazott, hogy a jövevénynek ez az első igazi showja.

A 33 éves szőkeségnek már van egy gyermeke még előző házasságából, Max Liron. A kisfiú már hat éves és valószínűleg már nagyon várja a kistestvérét. A pár természetesen nagyon boldog és alig várják, hogy megszülethessen a kislányuk.
terhes, most azonban már azt is tudjuk, hogy kislányt hord a szíve alatt, ugyanis egy koncerten elárulta rajongóinak a fantasztikus hírt.

Az énekesnő és párja Matt Rutler még februárban jelentették be, hogy összeházasodnak valamint, hogy úton van már második gyermekük, azonban akkor még nem lehetett tudni a kisbaba nemét.'>