12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger téli esküvőt terveznek

2019. február 03.
13.3931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Három hete számoltunk be arról, hogy a Jurassic World sztárja megkérte kedves kezét, alig hét hónap járás után, és most már az esküvőjüket tervezik, amiről elárult néhány információt a színész.

Chris Pratt legújabb filmjének premierjén mesélt az újságíróknak esküvőjéről, melyet Arnold Schwarzenegger lányával, Katherinenel terveznek.

A tervek szerint Chris és kedvese ősszel vagy télen szeretnének megesküdni, de egyelőre rengeteg teendőik vannak. A színész azt is elárulta, hogy 6 éves kisfia nagyon izgatott az eljegyzés és az esküvő kapcsán is.

A színész egyébiránt még 2017-ben vált el akkori feleségétől, Anna Fristól, akivel 8 évig éltek házasságban és a mai napig jó kapcsolatban vannak, még az exfeleség is gratulált a párnak az eljegyzést követően.
megkérte kedves kezét, alig hét hónap járás után, és most már az esküvőjüket tervezik, amiről elárult néhány információt a színész.

Chris Pratt legújabb filmjének premierjén mesélt az újságíróknak esküvőjéről, melyet Arnold Schwarzenegger lányával, Katherinenel terveznek.'>