13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Chris Hemsworth 1 millió dollárral támogatta meg az ausztrál bozóttüzek oltását

2020. január 08.
19.2641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Lassan az egész világ kezd ráébredni arra, hogy mekkora problémát okoznak az ausztrál bozóttüzek, így most újabb világsztár nyitotta ki a pénztárcáját, történetesen Chris Hemsworth, aki bejelentette, hogy 1 millió dollárt adományoz az oltás és az áldozatok megsegítésének érdekében.

Az ausztrál híresség minderről az Instagramon hozott nyilvánosságra egy videót, amiből kiderült, hogy ő is teljes mellszélességgel támogatni szeretné a bozóttüzek elleni harcot, és őszintén reméli, hogy rajongói is követik majd a példáját.

Merthogy szerinte a legkisebb adomány is számít, ezáltal bármennyit is tudunk felajánlani az ausztrál helyzet mérséklésére, az szerinte kivétel nélkül nagy dolog, noha hozzá hasonlóan sok pénzt bizonyára csak kevesen tudnak felajánlani.


Like you, I want to support the fight against the bushfires here in Australia. My family and I are contributing a million dollars. Hopefully you guys can chip in too. Every penny counts so whatever you can muster up is greatly appreciated. In my bio I?ve added links to support the fire fighters, organisations and charities who are working flat out to provide support and relief during this devastating and challenging time. Beyond appreciative to everyone around the world for their well wishes and donations. It really does make a difference, so dig deep! Love ya.

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,