12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Charlie Sheen végre helyre tette Kim Kardashiant

2015. január 07.
1.9961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Kim Kardashian tipikus példája annak, hogy miként lehet valakiből világszerte ismert ember úgy, hogy életében semmit sem tett le az asztalra a róla és családjáról szóló valóság show kivételével.

Ez, de még inkább Kim arcba mászó stílusa idegesítette fel nemrégiben a szókimondó Charlie Sheent is, aki emiatt rendre utasította a celebet.

Charlie-ban akkor robbant a bomba, amikor megtudta, hogy Kardashian nemrégiben megtagadta az autogramot egy mindössze hat esztendős kislánytól, aki élete egyik legnagyobb csalódásának élte meg ezt a kudarcot.

Miután a hír bekerült az amerikai bulvármagazinokba, Sheen szó szerint elküldte a fenébe Kim Kardashiant azért, mert ilyen nagyképű, és hozzátette, hogy örülhetne, hogy valaki még egyáltalán nézi a műsorát.

Az igencsak harcias sorokat Charlie azzal zárta, hogy Kim ezzel úgy megbántott egy ártatlan kislányt, hogy most minden este sírva alszik el, de később több bejegyzésében ennél sokkal keményebb szavakkal is illette a tehetségtelen celebet.

Később a posztokat a színész természetesen törölte, de már késő volt, a bulvárlapok jelentős többsége ugyanis már mentette és címlapon közölte a színész jogos kifakadását.