0 ℃Tiszta idő
2020. június 01., hétfő • Tünde

Channing Tatum és Jessie J ismét egy párt alkot?

Szofi Kakuk , 2020. január 14.
Az E! News forrásai szerint Channing Tatum és Jessie J ismét egy párt alkothat. A lapnak egy bennfentes nyilatkozott arról, hogy a minap együtt mentek el egy bútorboltba.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Channing Tatum és Jessie J egy hónapja szakítottak egymással, de úgy néz ki, hogy nem bírják ki egymás nélkül. Egy bennfentes elmondása szerint, Channing és Jessie közösen mentek be a Restoration Hardware nevű luxus bútorboltba, ahol gyerekágyakat nézegettek. A két sztár nagyon lazán volt öltözve és bár nem ölelkeztek össze, a forrás szerint nevetgéltek és jó hangulatban nézelődtek.

Channing Tatum és Jessie J ismét egy párt alkot? - 2. képEgyik fél sem erősítette meg azt, hogy újra egy párt alkotnának, így a legtöbb rajongó csak szimplán úgy véli, hogy a barátság mindkét fél részéről meg tudott maradni és ezt a megmaradt szálat egyengetik mindketten, akár egy ilyen közös programmal is. Eközben Channing, még mindig az online társkereséssel próbálkozik és várja azt a nőt, akivel egy könnyed kalandot vagy egy hosszú és szoros párkapcsolatot tud majd kialakítani.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!