6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

ByeAlex szerint Király Viktor nem volt szimpatikus a közönségnek

2014. február 26.
2.0441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Továbbra sem csitulnak az indulatok A Dal döntőjével kapcsolatban, amit sokan még mindig egyszerű csalásnak tartanak, miután a Depresszió zenekart - erős rajongótáboruktól tartva - új szabályokkal zárták ki az utolsó négy közül, a versenyt pedig nem Király Viktor nyerte, holott mindenki őt tartotta a legesélyesebbnek.

Az ügyben most ByeAlex is megszólalt, aki szerint egyetlen dologgal magyarázható Király Viktor kiesése: mégpedig, hogy nem volt annyira szimpatikus a szavazóknak, mint a rendőrségi ügyeiről híres Kállay-Saunders András, akit súlyos testi sértése miatt - nem véletlenül - rengetegen ostoroznak közösségi oldalán.

ByeAlex egy Facebook-üzenetben tette fel a költői kérdést, hogy amennyiben ennyien tudnak zsörtölődni a közösségi oldalon, akkor ezek az emberek miért nem inkább A Dal döntőjében szavaztak, hogy kedvencük kerüljön ki a fesztiválra?

Az énekes azonban ezzel a kijelentésével csak még nagyobb port kavart, a hozzászólók többsége szerint ugyanis ők Viktorra szavaztak, de mégsem ő nyerte meg a versenyt, így ismét felmerült a csalás lehetősége a döntő kapcsán.