0 ℃Tiszta idő
2020. február 28., péntek • Elemér

Brad Pitt titkon Jennifer Anistonnak hintett el néhány incselkedő szót

Szofi Kakuk , 2020. január 06.
Brad Pitt a Golden Globe díjátadón burkoltan üzent volt feleségének, Jennifer Anistonnak a randevúzással kapcsolatban. Egy ügyes operatőrnek sikerült is lefotóznia Jen reakcióját.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Jennifer Aniston és Brad Pitt szerelme mesébeillően tökéletes volt, de a két pár útjai mégis kettéváltak. A szerelmesek hosszú évek után végre ismét sokkal jobb viszonyt ápolnak, olyannyira, hogy Brad még Jennifer 50. születésnapján is részt vett. A most megrendezett Golden Globe díjatadón is mindketten megjelentek és bár nem együtt érkeztek, az események szálai mégis összehozták őket.

Brad éppen beszédet mondott a színpadon, amikor is viccesen megjegyezte, hogy nehéz az élete, hiszen a kamerák előtt éli az életét, így híres emberként nagyon nehéz ismerkednie. A díjatadó egyik operatőre erre felbuzdulva rögtön Jennifer felé vette a kameráját, így mindenki tisztán láthatta azt, hogy Brad volt felesége mit is gondol erről a helyzetről. Brad voltaképp burkoltan üzent egykori kedvesének, aki a fotó alapján rögtön értette a célzást. 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!