8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Brad Pitt már nem szereti Angelina Jolie-t?

2014. augusztus 22.
1.9721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő hírek merültek fel a sztárvilág egyik álompárjaként számon tartott Brad Pittről és Angelina Jolie-ról, a Daily Mail munkatársainak ugyanis sikerült beszélniük Pitt pszichiáterével, aki szerint a színész már nem szereti feleségét.

Sőt mi több, Ron Bard álláspontja szerint Pitt soha nem is szerette igazán Angelina Jolie-t, és ma már csak mindössze a gyerekek kedvéért van vele.

Hogy miért? Orvosa szerint azért, mert a sztár még mindig Jennifer Anistonba szerelmes.

A válás azonban a pszichiáter szerint csak a gyermekek, illetve a boldog családi élet látszatának fenntartása miatt nem következik be. Érdekesség, hogy más források korábban ennek teljes ellentétét állították, így sokáig az hírlett, hogy Jannifer Aniston az, aki még mindig nem tudta elfelejteni egykori társát.

Hogy mi lehet a valódi igazság? Ami tény, hogy Brad Pitt és Aniston immáron közel 10 éve elváltak, a színész pedig azért kereste Jolie-nál a boldogságot, mert szeretett volna családot, így ha nem is fűzi már lángoló szerelem feleségéhez, egy erős kötelék, vonzalom, tisztelet és szeretet még biztosan megmaradt benne, ami sokkal fontosabb, mint a lángoló szerelem.