13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Botrány: Diana hercegnő bérgyilkossal fenyegette Kamillát?

2014. szeptember 09.
2.0901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Noha a királyi család és Anglia talán soha nem dolgozza fel igazán Diana hercegnő elvesztését, azonban a Daily Mail szerint ezt konkrétan a família sem hagyja, hiszen Harry herceg 30.

születésnapjára hamarosan egy olyan botránykönyv láthat napvilágot, ami felszakíthat néhány sebet, és újabb sötét titkokra derülhet belőle fény Diana haláláról.

A Daily Mail által nyilvánosságra hozott történet szerint a Penny Junior újságíró által írt életrajzi könyvben Harry herceg áll a középpontban, akiről kiderül, hogy a fiú életére és személyiségére nagy hatást gyakorolt mindaz, ami szüleivel történt, így nem csak a megcsalási botrány, hanem Diana halála is.

A könyv lerántja a leplet egy olyan eddig még nem ismert részletről, miszerint Kamilla és Károly herceg kapcsolatának napvilágra kerülését követően Diana rögeszméssé vált, és az éjszaka közepén is hajlamos volt felhívni férje szeretőjét, akit gyakran meg is fenyegetett ekkor.

A szerző szerint Diana nem egyszer halálos fenyegetésekkel is illette Kamillát, így bérgyilkosokkal rémisztgette egészen tragikus haláláig, aminek különös részleteivel szintén foglalkozik majd a könyv.