12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Borzasztóan néz ki fürdőruhában az Amerikai Pite egykori szőkesége

2013. november 28.
3.3131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztő fotók láttak napvilágot nemrégiben Tara Reidről, akit a legtöbben az Amerikai Pite dögös szőkeségeként ismertek meg, a 38 éves színésznő felett azonban eljárt a kor, amit elsődlegesen alkoholproblémáinak köszönhet.

Tarát Miami strandján kapta lencsevégre bikiniben egy lesifotós, de a kinagyított képeken még ő maga is megdöbbent, az egykori szívdöglesztő szőkeség ugyanis alkoholproblémáinak köszönhetően rendkívül megöregedett, csont-soványra fogyott, hasán pedig ráncokban lóg a bőr.

A kiszivárgott fotók alapján kijelenthető, hogy legalább a sztár mellét rendbe rakták az orvosok, egy korábbi plasztikai műtéttel ugyanis alaposan elrontották kebleit, aminek köszönhetően Tara Reid élete teljesen zátonyra futott, hiszen emiatt sokáig nem kapott filmszerepeket sem.

A legtöbb forrás szerint ekkor kezdődtek alkoholproblémái, amelyeket a Sharkando című filmben tett nagyszerű alakításait követően sikeresen leküzdött, ám az alábbi kép alapján igencsak mély nyomokat hagyott rajta az utóbbi pár év.


kép'>Borzasztóan néz ki fürdőruhában az Amerikai Pite egykori szőkesége - 2. kép