9 °C
enyhe eső
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Billie Eilish majdnem öngyilkos lett

2020. január 26.
15.5671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Billie Eilish őszintén vallott arról, hogy egy évvel ezelőtt ,olyan mentális zavarai támadtak, hogy azt gondolta, hogy a 17.

életévét sem fogja megérni. Az énekesnő másoknak is segíteni akar a fals gondolatok legyőzésében, ezért is tálalt ki a saját magával folytatott küzdelmeiről.

Az énekesnő a The Gayle King Grammy Special című sorozatban beszélt arról, hogy volt idő, amikor azon agyalt, hogy leugrik a hotelszobájának az erkélyéről és végez magával. A fiatal sztár sohasem titkolta, hogy az önbizalomhiánya mellett hosszú éveken keresztül küzdött depresszióval és ezeknek a mély nyomai még a mai napig is hatnak a személyiségére. Billie, mindenesetre megbánta már az akkori gondolatait és nagyon örül annak, hogy anno, amikor ezek a gondolatok mélyen begyökereztek a tudatába, végül nem sarkalták végleges tettre.

Billie a történetével szeretné a hasonló problémákkal küzdő rajongóit is segíteni, ezért igyekszik minden fronton felszólalni az mellett, hogy a fiatalok mentális egészségére is figyeljenek oda a szülők, a gondviselők, a tanárok, a barátok és a közvetlen környezet is. A brit énekesnő azt is kifejtette, hogy a hirtelen jött hatalmas siker sem segített neki abban, hogy lelkileg egyensúlyba kerülhessen önmagával és a társadalmi nyomásokkal.