13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Bevallotta: A ValóVilág előtt drogos volt Aurelio!

2015. január 05.
2.9211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Igencsak őszinte vallomást tett az egész országnak a ValóVilág hatodik szériájának nyertese, avagy VV Aurelio egy interjú során, amelyben a fiatal fiú elismerte, hogy mielőtt bekerült volna a valóságshow-ba, nagyon nehéz időszakot élt meg, hiszen rendszeres drogfogyasztó volt.

Aurelio szerint számára a reality jelentette a kiutat ebből az életformából, hiszen már tizenévesen kábítószerezett, ebből kifolyólag pedig milliós tartozásokat halmozott fel, sőt mi több, még az uzsorásokkal is alaposan meggyűlt a baja.

A ValóVilág 6 nyertese egyáltalán nem büszke a múltjára, sőt mi több, elmondása szerint most szeretne minél több fiatalt arra ösztönözni, hogy káros szenvedélyek, főként drog és alkohol nélkül éljék életüket, mert ha valaki, akkor ő nagyon jól tudja, hogy milyen könnyű elindulni a lejtőn, és milyen nehéz megállni.

VV Aurelio szerint főként a hétköznapi csalódásokat, a sikertelenséget dolgozta fel a drogokkal, a legtöbb esetben fűvel, de volt idő, amikor keményebb kábítószerekkel is, és főként ezek miatt olyan emberektől is kölcsön kért, akiktől nem kellett volna, így életét is gyakran veszélybe sodorta.