13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Berki Krisztiánt nem érdekli a NAV

2014. június 19.
3.3741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Már mindenki látja, hogy szó szerint a bolondját járatja Berki Krisztián a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, de az Édes élet sztárja szerint őt nem érdekli, hogy hányan jelentik fel a NAV-nál.

Márpedig az egykori Fradi-vezérről számtalan bejelentés érkezett a múltban a hivatalhoz, akik úgy tűnik, hogy nem találnak fogást rajta, holott Berki Krisztián egyetlen bejegyzett cége, avagy a BK Management Group immáron hónapok óta végrehajtási listán van.

Mint ismert, Berki Krisztián rendszeresen henceg a televízióban óriási vagyonával, így zsebből fizeti luxusautóit, kislányának pedig egy szép ruha, vagy egy kedves kis játék helyett egy többmilliós aranyrögöt vásárol keresztelőjére, ami természetesen már nem csak a nézők, hanem a NAV szemét is szúrja.

Egyelőre egyik fél sem szeretett volna nyilatkozni a témában, így a hatóságok konkrét ügyekről nem adhatnak tájékoztatást, Berki Krisztián szerint pedig céges ügyei teljesen rendben vannak, így nem érdekli sem a NAV, sem az, hogy hányan tesznek bejelentést ellene.