9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Berki Krisztián 30 milliót tapsolt el egy nap alatt

2014. február 21.
2.7281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Miután még mindig nem sikerült rendeznie viszonyát Hódi Pamelával, Berki Krisztán úgy gondolta, hogy pénzébe menekül, és bár továbbra sem tudni, hogy honnan vannak tízmilliói az egykori Fradi-vezérnek, nemrégiben egy nap alatt 30 milliót tapsolt el azért, hogy felvidítsa magát.

Berki ugyanis egy 20 millió forintos luxusautót vásárolt, amit később egy limitált, 10 millió forint értékű vörös-aranyórával koronázott meg, a legjobb pedig, hogy mindezt egy nap alatt.

Természetesen nem ez volt az első alkalom, hogy a testépítő ilyen könnyen elvert több millió forintot!

A sportoló szerint itt volt már az ideje, hogy vásárolgasson egy kicsit, mert megérdemel egy kis kényeztetést. Berki hozzátette, hogy amikor csak egy kis extra boldogsághormonra van szüksége, akkor elmegy vásárolni, sőt a vásárlás során alkudozni is, így például az autó esetében 2 milliót, az óránál pedig 1,5 milliót tudott lealkudni a végösszegből.

Krisztián ugyanakkor továbbra sem hajlandó elárulni, hogy honnan van ennyi pénze, Magyarországon ugyanis hivatalosan csak egy cipőüzlete van, de állítása szerint több üzleti érdekeltség köti Amerikába.