13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Béranyától szeretne kisbabát Jennifer Aniston

2014. január 20.
2.3251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő hírek láttak napvilágot nemrégiben a Jóbarátok egykori szépségével, avagy Jennifer Anistonnal kapcsolatban, lévén kiderült, hogy a színésznő és jelenlegi jegyese, avagy Justin Theroux már a családalapítás gondolatával játszadoznak.

A National Enquirer című amerikai bulvárlap szerint azonban Aniston idén már a 44.

életévét tapossa, ami bár külsőleg nem látszik meg a sztáron, de a biológiai órája neki is a végéhez közelít, így esetében a gyermekvállalás már nem csak kockázatos lenne, hanem egyáltalán nem biztos, hogy össze is jönne természetes úton.

Éppen ezért a sztárpáros az említett lap információi szerint egy béranyát fog felkérni, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a lombikban megtermékenyített saját petesejtet és hímivarsejtet egy harmadik személybe ültetik, így a gyermeket nem Jennifer Aniston, hanem egy úgynevezett béranya hordja majd ki és szüli is meg, de a baba mégis vér szerinti baba lesz.

Az amerikai lap szerint a pár többször is próbálkozott már a múltban, de természetes módon nem sikerült teherbe esnie Anistonnak, ám legkésőbb a nyárig szeretné a pár, ha legalább megfoganna a kisbaba.