13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Beleőrült a válásba Mariah Carey?

2014. december 29.
1.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A legfrissebb hírek szerint Mariah Carey képtelen ép ésszel feldolgozni válását, a 44 éves énekesnő ugyanis barátai szerint nagyon szomorú, depressziós tüneteket produkál, ezáltal nem tud aludni, és rendkívül frusztrált is a történtek miatt.

A US Weekley által nyilvánosságra hozott nyilatkozat az énekesnő egyik közeli barátjától származik, aki szerint Mariah egyszerűen képtelen elfogadni és beletörődni, hogy Nick Cannon már nem az övé, ezáltal nem lehet olyan boldog családja sem, amilyet korábban elképzelt.

A névtelen, de közeli ismerős szerint Carey retteg attól, hogy egyedül marad, emiatt aludni sem tud, de még ennél is rosszabb, hogy volt férje állítólagosan már túl is lépett rajta, legutóbb ugyanis Kreesha Turner énekesnővel látták együtt.

Egyes szóbeszédek egyébiránt úgy tartják, hogy az énekesnő különféle módszereket is bevetett azért, hogy visszacsalogassa egykori kedvesét, ezáltal megszállottan ragaszkodik például vagyonához is, hiszen szerinte ezzel könnyedén visszaédesgetheti magához Nickket, akit azonban úgy tűnik, hogy ez az egész már nem érdekel.