0 ℃Tiszta idő
2020. június 01., hétfő • Tünde

Békülne a Republic Cipő édesanyjával

Brauny , 2014. április 01.
A Republic zenekar egyértelműen nem találja helyét, mióta Cipő, avagy az együttes legendás frontembere elhunyt, de nemrégiben ismét döntöttek, így most elhatározták, hogy mégis keresnek egy új énekest, készítenek egy új lemezt, ezen felül pedig szeretnének kibékülni Bódi László édesanyjával is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Boros Csaba, avagy a zenekar vezetője szerint új frontembere a Republic-nak vélhetően már soha nem lesz, de jelenleg is keresnek énekeseket, mondhatni segítőket, akik majd az ő hangját erősítik a színpadon. Friss hír továbbá, hogy a Republic végül elhatározásra jutott: elkészítik első lemezüket Cipő nélkül is.

A lemezről már most két dalt is játszanak a rádiók, és szeptemberre várhatóan a teljes album elkészül, ami a zenekar dobosa szerint vérbeli Republic lesz. Nagy László szerint minden vágyuk továbbá, hogy végre rendezzék kapcsolatukat Gizi nénivel, avagy Cipő édesanyjával, és bár a múltban három alkalommal is tettek próbálkozásokat az ügy érdekében, eddig még nem jártak sikerrel.

A Republic egyébiránt nemrégiben jótékonysági koncertet adott a Heim Pál Gyermekkórház kis betegei számára, Boros Csaba szerint ugyanis Cipő betegsége miatt sokat találkoztak orvosokkal és betegekkel, így tudják, hogy milyen hatással van a zene a gyógyulásra.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

blondi • Überbrutál #2 • 6 éve, 8 hónapja és 12 napja

Érdekes sztori, kiváncsi vagyok mi lesz a vége...

Mirjam • Polihisztor #1 • 6 éve, 8 hónapja és 12 napja

Nem is nagyon értem miért vesztek össze. Nagyon zavaros a történet.