8 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

Babát vár Emily Ratajkowski, ami újabb okot adott egy kis meztelenkedésre

2020. október 27.
18.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Meglepő bejelentéssel szolgált Emily Ratajkowski, aki hatalmas hírverés társaságában jelentette be, hogy első gyermekét várja, amivel vélhetően már átlépte a harmadik trimesztert, lévén a pocak gömbölyödését már látni is lehet.

Emily természetesen nem bízta a véletlenre a dolgot, éppen ellenkezőleg, az egész rögtön okot adott arra, hogy meztelenkedjen egy kicsikét, ezáltal készült egy videó, melyben szinte folyamatosan ruha nélkül láthatjuk a celebet.

Ez azonban még mindig nem minden, hiszen sztoriját a Vogue magazin is címlapra tette, a lapnak ugyanis elsőként nyilatkozott a babáról, illetve arról is, hogy miért nem akarja előzetesen elárulni az apróság nemét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Grateful & growing ?? Thank you @voguemagazine for this very special cover.

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,




Link in bio to watch. @voguemagazine Thank you to my brilliant and very generous friend @lenadunham for her vision and commitment to directing this. I?m so grateful. And thank you to my other wonderful friend @eccopn for his music and to @dschneids for her editing! You all made this the most special. Written and filmed by me. Shot at home.

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,