13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Babát szeretne Vajna Timi

2014. október 03.
1.8831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Komoly elhatározásra jutott nemrégiben az idén már 32 esztendős Vajna Timi, akinek lassan leketyeg a biológiai órája, éppen ezért itt volt az ideje, hogy számot vessen életéről, és egy kicsit elgondolkodjon jövőjén.

Éppen ezért egy interjúban kifejtette, hogy születésnapja alkalmából most nem pénzzel megfizethető drága ajándékokra vágyik, hanem egy kisbabára.

Timi szerint harminc felett a nőknél már rendszeresen napirenden van az anyaság gondolata, így természetes, hogy őt is egyre jobban foglalkoztatja a téma.

Vajna Timi szerint így nem is kívánt mást - és ezt állítólagosan párjával is megosztotta -, minthogy két éven belül szeretne teherbe esni, hogy legkésőbb 35 éves korára már a kezében tarthassa első közös gyermeküket.

Timi egyébiránt elsődlegesen fiús anyukaként tudná elképzelni magát, de természetesen ő is azt vallja, mint bárki más, hogy mindegy a neme, csak a baba egészséges legyen. Egy jóslat alapján ráadásul nem is igazán reménykedik abban, hogy fia lesz, hiszen a kártyák többször is megmutatták neki korábban, hogy kislányt fog szülni párjától.