12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Az iskola miatt nevet kell választania György hercegnek

2017. július 28.
7.4251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Komoly változás elébe néz György herceg, aki a legtöbb brit gyermekhez hasonlóan nemsokára bekerül az ottani oktatási rendszerbe, ami odakint egy kicsit másként működik, mint nálunk, így az óvoda és az iskola közötti átmenet, egyfajta felkészítő várja a kis trónörököst.

Mivel azonban ez már egy sokkal inkább szabályozott, iskolaközpontú rendszer lesz, a kis György hercegnek szüksége van arra, hogy nevet válasszon magának, hiszen nem jegyezhetik be a naplóba és nem szólíthatják úgy, hogy György herceg, ami ráadásul nem is az apróság teljes megnevezése.

A kisfiú ugyanis a György Sándor Lajos Camebridge-i herceg néven ismert, így azonban nem szólíthatják őt az iskolában, ezért most számára is eljött a választás ideje, hogy milyen családnevet kaphasson.

A brit királyi család férfi tagjainál az egyik ilyen lehetőség a Windsor lenne, azonban elég nagy a valószínűsége, hogy édesapja, avagy Vilmos herceg után ő is a Wales vezetéknevet veszi majd fel, így a kis György teljes neve George Wales lehet.