13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Az érettségi most VV Iza minden vágya

2014. szeptember 17.
2.0351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Továbbra sem adja fel harcát VV Iza, ezáltal a nyári bulik után teljesen átalakította, mondhatni újrakezdte életét, hiszen a rendszeres testmozgás mellett újra beült az iskolapadba, hogy végre letegye a régóta áhított érettségit.

Mint ismert, VV Izának idén tavasszal kellett volna letennie az érettségi vizsgákat, azonban a 21 éves lánynak a televíziós szereplés miatt akkor mindez kimaradt, viszont a bizonyítványt nagyon fontosnak tartja, ezért most ismét az iskolapadot koptatja.

VV Iza szerint bármennyire is furcsa, ő szeret tanulni és iskolába járni, és az is tetszik neki, hogy új embereket ismerhet meg, noha az nagyon furcsa helyzeteket szül számára is, hogy őt mindenki ismeri, ő viszont még senkit sem ismer az esti iskolából.

Iza egyébiránt rendszeresen és nagyon sokat edz azért, hogy formába hozza magát testileg és lelkileg is, a villában ugyanis közel 10 kiló ment fel rá, amiből 4-et már leadott.

A lány egyébiránt továbbra is VV Krisztiánnal alkot egy párt, akivel saját bevallása szerint már nem veszekednek annyit, mint odabent, sőt mi több, egyre jobban megértik egymást.