9 °Cszórványos felhőzet
2020. október 22., csütörtök • Előd

Az elhunyt Cipővel viccelődtek a Mirigyesek

Brauny , 2014. november 20.
Ismét morbidnak kikiáltott dal miatt került egy botrány középpontjába az Irigy Hónaljmirigy, a zenekarnak ugyanis nemrégiben megjelent egy új lemeze, amelyen Bódi Lászlón, avagy ismertebb nevén Cipőn, a Republic énekesén is viccelődnek.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Noha az utalás egy korántsem a zenekarhoz köthető dalban, a Szájber gyerek keretein belül látott napvilágot, az ominózus sor pedig így hangzik: "a kismadárnál rosszabb már nem jöhet, a cipőt húzzuk fel a lábra", a fiatalon elhunyt énekes családja mégis botrányosnak tartja mindezt.

Sipos Tomi, a zenekar énekese szerint ez a dal már évekkel ezelőtt készült, és szerinte nem is emlékeztek már arra, hogy volt egy utalás benne Cipőre, ami azért történhetett meg, mert az új albumon csupa korábban rögzített, még kiadatlan nóta kapott helyet.

A Republic egyébiránt nem kívánta kommentálni a tréfát, de Cipő húga morbidnak nevezte a felvételt, főként úgy, hogy bátyja szerinte soha nem szerette az efféle paródiákat, sőt mi több, volt is összetűzése az Irigy Hónaljmiriggyel, így nem is adott engedélyt például arra, hogy olyan dalt parodizáljanak, amihez neki is köze van.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

pilótakeksz • Messiás #3 • 6 éve, 5 hónapja és 6 napja

ha régi a felvétel, akkor ez van, hiszen nem tudhatták, hogy ilyen hamar elmegy

Kicsi • Überbrutál #2 • 6 éve, 5 hónapja és 6 napja

Szerintem ez nem szándékos dolog.Pláne,ha már évekkel ezelőtt rögzítették. De a mirigyes srácokból kinézem, hogy kulturáltan rendezik ezt az ügyet.

Babóca • Messiás #1 • 6 éve, 5 hónapja és 6 napja

Nem túl szép dolog. Nem jók az ilyen viccek.