13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Az elhunyt Cipővel viccelődtek a Mirigyesek

2014. november 20.
1.7951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ismét morbidnak kikiáltott dal miatt került egy botrány középpontjába az Irigy Hónaljmirigy, a zenekarnak ugyanis nemrégiben megjelent egy új lemeze, amelyen Bódi Lászlón, avagy ismertebb nevén Cipőn, a Republic énekesén is viccelődnek.

Noha az utalás egy korántsem a zenekarhoz köthető dalban, a Szájber gyerek keretein belül látott napvilágot, az ominózus sor pedig így hangzik: "a kismadárnál rosszabb már nem jöhet, a cipőt húzzuk fel a lábra", a fiatalon elhunyt énekes családja mégis botrányosnak tartja mindezt.

Sipos Tomi, a zenekar énekese szerint ez a dal már évekkel ezelőtt készült, és szerinte nem is emlékeztek már arra, hogy volt egy utalás benne Cipőre, ami azért történhetett meg, mert az új albumon csupa korábban rögzített, még kiadatlan nóta kapott helyet.

A Republic egyébiránt nem kívánta kommentálni a tréfát, de Cipő húga morbidnak nevezte a felvételt, főként úgy, hogy bátyja szerinte soha nem szerette az efféle paródiákat, sőt mi több, volt is összetűzése az Irigy Hónaljmiriggyel, így nem is adott engedélyt például arra, hogy olyan dalt parodizáljanak, amihez neki is köze van.