9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Az Édes életben folytatja Benkő Dániel

2014. június 04.
2.4691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az RTL Klub után a konkurens csatorna egyik legsikeresebb műsorában tér vissza a képernyőre Benkő Dániel, aki a jövőben az Édes élet keretein belül folytatja pályafutását.

Benkő szerint azért vállalta el a felkérést, mert szeretne derűt és vidámságot sugározni az emberek felé, ezen felül pedig tanácsokat is osztogat majd a nézők számára, aki garantálta továbbá, hogy egy egészen új oldalát ismerheti meg az ország.

A lantművész szerint egyik központi témája maga a nő, a nő jelenléte és a nő magasztalása lesz, hiszen úgy véli, hogy ezen a téren a magyar társadalom súlyos elmaradásban van, ezt a témát ugyanis intelligenciával kell kezelni, és ebben szeretne majd új utakat mutatni minden korosztálynak.

Benkő Dániel számtalan női nézőnek is szeretne tanácsokat adni ahhoz, hogy felismerjék: soha nincs késő nekilátni a párkeresésnek.

A lantművész szerint természetesen zenei tudását is megmutatja majd a műsorban, hiszen annyit fejlődött a múltban, hogy az Édes életben akarja megtartani visszatérő koncertjét is.