14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Az Éden hotel műsorvezetője lesz Berki Krisztián

2014. október 24.
3.6111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Úgy tűnik, hogy Berki Krisztián számára mégsem ér véget teljes egészében az Édes élet, hiszen a legfrissebb hírek szerint a TV2 egy újabb feladatot biztosított a számára, aminek köszönhetően mindent hátrahagy és felad azért, hogy az Éden hotel műsorvezetője lehessen.

Berki tehát nem csak családját és az Édes életet, hanem a FEM3Cafét is maga mögött hagyja, hogy egyedül csapjon bele a műsorvezetésbe.

A rá jellemző fellengzős formában kiemelte, hogy számára mindig is egyértelmű volt, hogy az Éden hotel nem lehet nélküle Éden hotel, még ha a valóságban néhány héttel ezelőtt vélhetően csak nem is hallott a műsorról.

Berki Krisztián egyébiránt ezzel a lépéssel most még kevesebbet lehet majd együtt kislányával, hiszen miután elváltak útjaik Hódi Pamelával, az egykori Fradi-vezér alig látogatott haza, és legfrissebb nyilatkozataiban is inkább az izgalmas, új időszakot emelte ki, nem pedig azt, hogy több időt tölthessen Berki Natasa Zselykével.

Mivel Berki a FEM3Cafétől is búcsúzik, a csatorna hamarosan bejelenti, hogy ki, vagy kik lesznek Czippán Anett műsorvezetőtársai a jövőben.