13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Autóbalesetet szenvedett Varga Viktor!

2014. február 05.
2.1001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Csak egy hajszálon múlott, hogy nem esett komolyabb baja Varga Viktornak, az énekes ugyanis egy vidéki koncertjére tartva a napokban autóbalesetet szenvedett, aminek következtében totálkárosra törte többmilliós Posrchéját.

Viktor saját bevallása szerint egy száraz autóúton közlekedett a megengedett 110 kilométeres óránkénti sebességgel, amikor egy lefagyott szakaszon megpördült, majd egy oszlopnak csapódott, 15 milliós Porschéja pedig teljesen összetört.

Varga Viktor csodával határos módon szinte egyetlen karcolás nélkül úszta meg a balesetet, de saját bevallása szerint nagyon hátborzongató volt az élmény, ami Vasvár közelében, a 8-as számú főúton történt, vagyis az énekes hiába hitte, hogy autóúton van, a főútvonalon a legnagyobb megengedett sebesség csak 90 km/h.



A celeb szerint párja, avagy Cinthya Dictator előre megérezhette a bajt, hiszen rendszeresen vele tart fellépéseire, most azonban otthon akart maradni, sőt Viktort is arra kérte, szinte könyörgött neki, hogy maradjon otthon. Az énekes természetesen a történtek ellenére is megtartotta koncertjét, mintha mi sem történt volna.