11 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

Aurelio nyerte a ValóVilág 6-ot!

2014. május 12.
2.8361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hivatalosan is véget ért tegnap este a ValóVilág 6.

szezonja, miután kiderült, hogy a fináléba jutott Viki és Zsófi helyett a villa bőgőmasinája, VV Aurelio nyerte meg a játékot.

Aurelio 119 napig volt a luxusbörtön fogja, és a nézők annyira megkedvelték, hogy a végső szavazáson szoros küzdelemben több mint 50 százalékot zsebelt be, így a fiú az elkövetkezendő egy évben minden hónapban 1 millió forinttal lesz gazdagabb, ezen felül pedig egy autó és egy lakás is a nyereményei közé tartozik.

Érdekesség, hogy a ValóVilág történetében még soha nem nyerte meg a fődíjat nő, hiszen VV Szabolcs, VV Laci, VV Milo, VV Alekosz és VV Attila után most VV Aurelio csatlakozott a valóságshow nyertesei közé.

A szavazáson egyébiránt Viki kapta a legkevesebb voksot, így előbb ő esett ki a hármasból, ezért Zsófi és Aurelio között zajlott tovább a küzdelem, és bár az eredmény rendkívül szoros volt, alig néhány szavazat döntött az óriási nyeremény sorsáról, de a nézők úgy gondolták, hogy inkább Aurelio-nak adják a milliókat, amivel véget is ért a ValóVilág 6. szezonja.