3 °C
szórványos felhőzet
2024. március 19., kedd
József, Bánk

Ashton Kutcher elárulta miért nincs dadájuk

2014. december 12.
2.0151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az újdonsült apuka Ellen DeGeneres talk showjában beszélt az apaságról, valamint azt is elárult, hogy miért nincs még mindig a párnak dadája, hiszen Amerikában ez egy bevált szokás főleg a sztárok világában.

A 36 éves színész szerint soha nem gondolta volna, hogy ennyire lehet szeretni valakit.

Bevallása szerint, akinek nincs gyermeke, az el sem tudja képzelni mennyire lehet szeretni egy ilyen csöppséget. Még egy Carlos Slim idézetet is mondott, mely szerint:

A legtöbb ember szerint a világnak szüksége van a gyerekekre, pedig a valóság az, hogy nekünk van szükségünk arra, hogy jobb gyerekeket adjunk a világunknak.

Ashton megpróbál a mottó szerint élni. A 10 hónapos Wyatt Isabelle mellett szinte állandóan otthon van anyukája, Mila Kunis, hiszen a sztárpárnak nincs dadája.

Ashton szerint Mila egyszerűen fantasztikus anyuka, aki képes jól gondoskodni lányukról. Arra, hogy miért nincs dadájuk, egyszerűen azt válaszolta, hogy szeretnének mindent tudni gyerekükről és ők ott lenni akkor, amikor sír vagy éppen nevet. Szerintük mindent megélni a gyermekükkel csak úgy lehet, ha ők maguk nevelik fel, segítség nélkül.